sobota 24. listopadu 2007

Screenshoty desktopů na abclinuxu.cz

Na www.abclinuxu.cz,jendom z nejčtenějších linuxových internetových serverů, se objevila nová sekce Desktopy. Je to vlastně taková galerie pracovních ploch - na své si tedy přijdou zejména hardcore eyecandy uživatelé. Já sice nejsem ten typ, který pouze a jen na PC "tuní" vzhled, ale občas se rád pokochám pěkným grafickým prostředím.
Souhlasím ale, že vlastní personifikovaný vzhled pracovního prostředí je celkem důležitý a estetický doplněk každého, kdo jen trochu rozumí počítačům. A my, linuxisté, máme tu výhodu, že tu máme několik uživatelských prostředí a většina z nich je silně přizpůsobitelná - narozdíl třeba od Windows (nepočítám teď různé placené prográmky, které vzhled Windows modifikují). Tak si všichni tvořte svůj vzhled, inspiraci můžete od včerejška hledat i na abclinuxu.cz. Já si pěkně zůstanu u svého defaultního prostého rozhraní jen s velmi málo změnami.

Mimochodem, toto je 51. příspěvek. Nejdřív jsem si říkal že vás s podobnými milníky už nebudu obtěžovat ale mě to baví :-)

Žádné komentáře: