pondělí 9. července 2007

Seriál, který vás naprosto pohltí

Je málo seriálů v poslední době, které by mě opravdu tak vtáhly do děje, že bych neustále přemýšlel a přemítal, co se stalo v posledním dílu, diskutoval o něm a těšil se na každý další díl. Sice sleduji na TV Nova hodně vychvalovaný seriál Ztraceni (LOST), který není špatný, ale děj je pomalý, v každém díle se toho podstatného stane jen velmi málo.
Koncem června jsem ale začal také sledovat seriál Prison Break (Útěk z vězení). Hned od prvního dílu bylo jasné, že tento seriál má pořádný drive, že děj je napínavý v každé minutě a že vždy má perfekní zakončení. Hlavní myšlenka je sice jednoduchá, ale vypilovaná k dokonalosti - Michael Scofield se úmyslně dostane do vězení, kde je také uvězněn jeho bratr odsouzený na trest smrti za zločin, jenž nespáchal (stal se pouze obětí velkého vládního spiknutí). Michael má ale pečlivě promyšlený plán na útěk.
Zatím jsem zhlédnul celou první sérii (22 dílů) a musím říct, že mě stále pevně drží a že se těším na další řadu. Bohužel, seriál zatím nevysílá žádná česká televize, ale proslýchá se, že Nova uvažuje o nákupu. Tak uvidíme, určitě bych seriál sledoval znovu a s českým dabingem.

Žádné komentáře: