čtvrtek 20. prosince 2007

Tuny zábavy s emulátorem PocketGBA

Určitě mi dáte za pravdu, že kvalitních emulátorů herních konzolí pro Windows Mobile není mnoho. Osobně považuji PocketGBA - emulátor Gameboye Advance - za jeden z nejlepších, který rozšíří herní možnosti PDA o spoustu kvalitních titulů.
Co ztrácí Gameboy Advance na grafice, to dohání v parádní hratelnosti spousty her. V tuto dobu už žádné nové hry nevznikají ale za dobu 6 let se objevily stovky her nejrůznějších žárnů - od Maria až po hutné RPG Final Fantasy.
PocketGBA má několik předností - hlavně je rychlý a dobře se ovládá. Některá tlačítka jsou dotykové na obrazovce, na ostatní můžete použít ty hardwarové. Tato kombinace je velmi komfortní a umožňuje dobré držení. Pokud máte PDA se silným procesorem (520 MHz a více) zahrajete si v plné rychlosti většinu známých her.
Bohužel se pořád stává, že nějaká hra prostě spadne nebo se zasekne. S tím se nedá nic dělat a je třeba si počkat na novou verzi emulátoru. Naneštěstí programátor byl asi 3 měsíce v nemocnici a nic nenaznačuje jakoukoli aktivitu - fórum je skoro mrtvé. Nechme se překvapit co bude dál.
Každopádně už teď je PocketGBA velice použitelný a má hodně funkcí, které mu ostatní emulátory mohou jen závidět. Určitě vyzkoušejte!

Žádné komentáře: