sobota 19. ledna 2008

Návštěvnost - stále mizerná

Můj blog již běží přes půl roku, ale jeho návštěvnost je stále neuspokojivá. Aspoň já myslím, že 4-6 návštěv denně je prostě ostuda. Třeba Cchrerkk's (OPEN)Den mě pomalu dohání v celkovém počtu návštěv, i když byl založen o hodně později. Stačí párkrát napsat o warezu nebo IT Crowd a návštěvníci se k vám pohrnou sami. Ano, mohu si za to sám - kdybych psal častěji, asi by návštěvníku přišlo více, ale člověk prostě nemá potřebnou motivaci.

Jak můžete vidět na grafu, kolem Vánoc a začátkem nového roku se návštěvnost přibližně zdvojnásobila, ale nyní už jsme opět ve starých kolejích.
Je pravdou, že hlavní myšlenka blogu - tedy sport a Linux moc lidí neláká. Kdyby ano, vraceli by se častěji na web - ale to bych zase musel psát častěji, a tím se bludný kruh uzavírá. Navíc to vypadá, že se nedočkám ani první výplaty z reklam od Google Adsense - pár dolarů opravdu posílat nebudou.
Zatím tedy je budoucnost blogu nejistá, ale kdo ví, třeba ještě dostanu zápal pro publikování. Nečekejte ale 2 články denně...

Žádné komentáře: